Rozhodli jsme se pro Vás napsat recenzi řemínků od firmy Armyproduct.

O firmě

Firma je na trhu necelý rok a vlastní jí Milan, který si toho v životě už mnoho prožil a potrpí si na kvalitu. Milan sloužil 10 let u 43. výsadkového pluku v Chrudimi a následně 8 let u SpecS AČR. Výroba probíhá na Moravě a to konkrétně v Náměšti na Hané. Nejedná se o žádnou linkovou výrobu, ale řemínky jsou šité na míru pro každého zákazníka.

Něco k materiálům

Základem řemínků je popruhovina vyrobená ze 100% nylonu, vyrobena v USA dle armádní normy MIL-W-17337, kdy u vzorů Multicam se jedná o oboustranný potisk. Součástí je suchý zip, který je taktéž 100% nylon a vydrží až 5000 cyklů spojení a rozpojení. Čili pří rozepnutí a spojení 2x denně vydrží 6,8 roků. Spona je vyrobena z odolného plastu a pochází z Jablonce nad Nisou, ačkoliv by mohl mít Milan o polovinu levnější spony z Číny, tak radši podporuje Českou výrobu. QuickFit je vyrobený v Německu, takže také žádná Čína. Toto celé je spojeno speciální nylonovou nití, která nenasakuje vlhkost.

Firma z počátku vyráběla řemeny pouze pro hodinky Garmin, ale nyní svůj sortiment rozšířila I o další známe značky jako je: Apple Watch, Suunto a Amazfit. Následně si člověk může vybrat ze 14 druhů barev, barvy prošití a pro fajnšmekry mají VIP model, kde je vyšitá vlajka ČR. Následně si člověk změří zápěstí a vybere, zda chce na řemínku sponu a druh uchycení k hodinkám.

Armyproduct již vyrobili skoro 2000 řemínků, kdy bylo 56 vyřízených reklamací ( např. neseděla velikost a byla sjednaná náprava) a pouze 3 reklamace, kdy zákazníci řemínek vrátili.

Další sortiment:

Kryty hodinek

V nabídce mají dále také kryty na hodinky, jelikož nějaké modely např. hodinek Garmin stojí jako ojeté starší auto, tak je vhodné si je při náročnější práci chránit nebo také kvůli zabránění světelným odleskům. Kryty jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako řemínky.

Nože a sekery

Armyproduct má ve své nabídce také kvalitní pracovní nože, sekery a lovecké nože, kdy více informací naleznete na jejich webových stránkách www.armyproduct.cz

Naše hodnocení a postřehy

První řemínek jsem si od této firmy koupil už před necelým rokem, kdy firma teprve začínala. Řemínek se mi velmi líbil a hlavně jsem chtěl vyměnit originální gumový od hodinek Garmin Instinct, po kterém jsem měl v horkých dnech podrážděnou kůži. V té době vyráběli řemínky pouze na provlečení osičky od hodinek, což jsem neviděl jako žádný problém, protože jsem neplánoval řemínky vyměňovat. S tímto řemínky jsem byl velice spokojený, byl o 100% pohodlnější jak originál a zmizelo podráždění kůže při sportu a horkých dnech. Suchý zip byl také bez problému I když jsem hodinky několikrát denně sundával a nandával.

Před dvěma měsíci se kolegové rozhodli pořídit řemínky také, jelikož hodinky Garmin jsou na našem oddělení velice oblíbené a rozšířené. Přidal jsem se také a vyzkoušel vzor MC společně s QuickFit uchycením k hodinkám. Všem přišla perfektně sednoucí velikost. Velice mě překvapilo uchycení QuickFit, jelikož vypadá dost bitelně a kvalitně. Nasazení je otázka pár sekund a tudíž člověk si může prohazovat snadno a rychle více druhů náramků. Za celou dobu nošení jsme se nesetkali s tím, že by se uchycení nějak povolilo nebo rozeplo.

Náramky jsme otestovali ať už při běžném výkonu služby, tak i při náročnějších sportech a aktivitách jako např. lezení, slaňování, plavání, posilovna, tůry v přírodě, střelby a různé pracovní cvičení.

Jeden jsme také propůjčili na zkoušku kolegovi ze Zásahové jednotky, který náramek otestoval při náročných fyzických cvičení a byl velice spokojen s pohodlností a jak dobře drží na ruce. Materiál popruhu je velice jemný a příjemný na ruce.

Otestovali jsme řemínky MC, MC black a černý. Všechny plní svojí funkci na 100% a věřím, že ještě dlouho dobu budou. Nicméně bych chtěl upozornit na údržbu řemínků. Svojí neopatrnosti při čistění jsem u řemínku MC smyl část vzoru, jelikož jsem použil kartáček a prací prášek. Všechny vzory MC jsou totiž pouze oboustranný potisk a je třeba dbát na opatrnou údržbu a to pouze vodou a přírodním mýdlem. Nicméně toto je pouze kosmetický nedostatek a produkt nadále plní funkci. Toto je jediný malý nedostatek, který jsme zaznamenali.

Komunikace s prodejcem byla velice příjemná a rychlá. Věřím, že s prodejcem se dá domluvit I na individuálních požadavcích. Také na překvapila rychlost dodání, kdy řemínky dorazily několik dni po objednání.

Řemínky a další sortiment naleznete:

www.armyproduct.cz

      Instagram

 

  Facebook

Jako bonus jsme pro Vás vyjednali u výrobce slevový kod ,,rychlarota”, kdy dostanete 10% slevu.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 5 Průměrně: 5]